Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Five12 > Five12 News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 12-19-2010, 01:36 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,378
Default

Quote:
Originally Posted by tomoe97 View Post
Thanks for the very valuable update, Jim! Numerology never ceases to amaze.
Awesome, thanks!

Quote:
Originally Posted by tomoe97 View Post
Do you plan to implement the evolve function in the other stack types as well?
I really want to add generate and evolve to the CV and Gate seqs, and possibly also the synth modules, but all that has to wait a bit. Building the new generation algs for the MonoNote and DrumSeq has really opened my eyes up to some new possibilities...

Cheers,
Jim
Reply With Quote
  #32  
Old 12-19-2010, 03:18 PM
Ray Ray is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 24
Default

Just had to revert back to 12.5.. Too many issues with the Launchpad on my G4, stacks would not show.. Hope you are not leaving non Intel Macs behind.
Loved the Random feature in 23.1 though.
Reply With Quote
  #33  
Old 12-19-2010, 06:24 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,378
Default

Quote:
Originally Posted by Ray View Post
Just had to revert back to 12.5.. Too many issues with the Launchpad on my G4, stacks would not show.. Hope you are not leaving non Intel Macs behind.
Loved the Random feature in 23.1 though.
Email me offline, I have a test build for you. (jim <at> five12 dot com)

Thanks,
Jim
Reply With Quote
  #34  
Old 12-19-2010, 06:52 PM
KrisM KrisM is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Addison, TX
Posts: 41
Default

The AU somewhat works in Studio One. There is a delay of 1-2 seconds before sound is produced by whatever instrument is receiving MIDI from the AU. I'm not sure what to make of it, whether it's just not an officially supported DAW yet or if it's a problem on PreSonus' end. The strange thing is I can see the track is getting MIDI date from the moment I hit play, and if I use "," to kick the transport back to the beginning the audio delay happens again. Once audio starts it is in sync with NumerologyAU, which is the weirdest thing of all. It starts in the middle of a sequence and keeps on going.

**edit** using Axon, there is no delay in audio coming online, but it's the VST version of Axon (Axon AU doesn't send MIDI as far as I could tell; S1 didn't see it anyway).
__________________
I don't 'produce.' I write music.

Last edited by KrisM; 12-19-2010 at 07:03 PM.
Reply With Quote
  #35  
Old 01-03-2011, 05:24 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,378
Default

Quote:
Originally Posted by Ray View Post
Can't seem to get the new Penta scales to work 'right' on the Launchpad... Could be my 'little' G4 here.. But anyone else having this issue? And I guess the Num AU does now work on the PB G4, correct?
This is fixed for build 27 (somehow I missed it before).

Cheers,
Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.