Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Five12 > Five12 News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-22-2016, 04:14 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,220
Default Numerology 4.2 Build 167

Some new fixes and a couple features...

http://files.five12.com/NumerologyPro-4.2-Build167.dmg
http://files.five12.com/NumerologySE-4.2-Build167.dmg

Numerology 4.2 Build 167

- Mainstage : Fixed a situation that could cause a crash.
- Routing Page: Restored autoscroll.
- Routing Page: Restored movable 'ports'.
- Routing Page: Added a highlight feature -- click on the port icon.
- AU Hosting : Fixed a 'UI not loading' issue for some older plugins.
- ChordSeq : Fixed param mod ranges for Octave & Chord Type.
- Navigator : Fixed an issue where the News Feed and Demo Projects were not showing up (due to a server change).
- Plugin Alliance 'Fault' : Fixed an issue where some parameters could not be modulated.
- Activation : Fixed some confusing activation error messages.
- Activation : Fixed an issue with multiple SN entry.
- Activation : Fixed a crash if you accidentally load the wrong keyfile data.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2016, 07:29 PM
Loopy C Loopy C is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 67
Default

"- Routing Page: Restored movable 'ports'."

Oh wow, didn't see that coming! What a great surprise, you seemed personally against them so boy am I happy!!! Between the autoscroll restore and these, my life just got way easier ;-)

Thanks for the Fault, and Octave, Chord etc range fixes, look forward to putting those to immediate use
Reply With Quote
  #3  
Old 07-23-2016, 12:36 AM
jue's Avatar
jue jue is offline
Numerologist
 
Join Date: Nov 2008
Location: european outback
Posts: 613
Default Routing page fixes

Loopy C wrote:
Between the autoscroll restore and these, my life just got way easier

SECOND THIS!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 07-23-2016, 05:37 AM
Sifaka Sifaka is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Amsterdam
Posts: 183
Default

Does it fix this ?

Quote from Build 166 post:

Quote:
Originally Posted by jim View Post
It is a bug that involves both the SampleKit and the AudioMixer. I have a fix in place for the next build. An easy workaround: In the AudioMixer, pick "Copy params to all presets" in the action menu (in the module header).

Jim
Reply With Quote
  #5  
Old 07-23-2016, 04:46 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,220
Default

Quote:
Originally Posted by Sifaka View Post
Does it fix this ?

Quote from Build 166 post:
Yes!

Jim
Reply With Quote
  #6  
Old 07-25-2016, 09:10 AM
Sifaka Sifaka is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Amsterdam
Posts: 183
Default

Quote:
Originally Posted by jim View Post
Yes!

Jim
I've resorted to another option instead, but great.
I do have a problem with the new build, where my latest project doesn't load anymore.
Gone back to 166, and it works again...
Email sent.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-25-2016, 12:02 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,220
Default

Quote:
Originally Posted by Sifaka View Post
I've resorted to another option instead, but great.
I do have a problem with the new build, where my latest project doesn't load anymore.
Gone back to 166, and it works again...
Email sent.
Re-send that email -- I don't see it yet. Be sure to include your forum name so I can track it properly. Also, include the project...

Thanks!
Jim
Reply With Quote
  #8  
Old 07-25-2016, 04:30 PM
Sifaka Sifaka is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Amsterdam
Posts: 183
Default

Quote:
Originally Posted by jim View Post
Re-send that email -- I don't see it yet. Be sure to include your forum name so I can track it properly. Also, include the project...

Thanks!
Jim
Solved it, I think...thanks !
Reply With Quote
  #9  
Old 08-10-2016, 08:30 AM
autopoiesis autopoiesis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 8
Default

As a newcomer to Numerology, I'm not familiar with the autoscroll behavior that's being restored. Could someone please explain what this feature will be?
Reply With Quote
  #10  
Old 08-11-2016, 11:51 AM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,220
Default

Quote:
Originally Posted by autopoiesis View Post
As a newcomer to Numerology, I'm not familiar with the autoscroll behavior that's being restored. Could someone please explain what this feature will be?
On the routing page, when working with lots of modules, it means the stack will auto-scroll when you drag above or below the modules that are visible.

Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.