Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Eurorack Hardware > Vector Sequencer : News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-30-2019, 08:03 PM
brister13 brister13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 13
Default Transpose bug

Hi Jim

I moved back to the latest 1.19 Firmware. I have found that, when switching between presets on a track, one of the presets will modify itself to be -4 octaves transposed. This can be seen via the track 'control' page

This doesn't seem to be restricted to a single track. Occiurs on all the tracks as far as I can tell. Once I start playing multiple presets on any track, one of the presets will transpose down -4. This doesn't happen while playing the preset, it happens after its been played, moved to a new preset and then move back to the original.

Also doesn't seem to always be the same preset number.

Just wanted to let you know.

Thx

Brian
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2019, 11:52 AM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,546
Default

Check that both Sub-Sequencers are either off (no param set) or re-programmed for all those presets. The sub-sequencer offsets in 1.1.X can be quite a bit different than in 1.0.X for the same results. The FW will auto-adjust when moving to 1.1.X, but not for 1.0.X.

Cheers,
Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.