Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Eurorack Hardware > Vector Sequencer

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-07-2019, 04:20 PM
nickb808 nickb808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
Default Vector crashes

I got my Vector today and it's a lot of fun. ran into two crashes (as well as the known gate bugs) while putting it thru it's paces today:

1) "POSTROLL queue errP" message in both screens. i believe this was while i was playing w/ some midi going to a korg monologue.
2) "FHIncrementParam_Invalid." Not sure what I did to cause this one, but i had to reboot the Vector to get it back into a running state.

I also noticed a lot of instances where the gate outputs would stop working until i restarted the transport (clock/run/reset). if it's helpful info, i'm 100% using it when externally slaved from the run/clock/reset inputs.

edit one more yesterday:
3) "SCH_Error" was the error message. At this point, the Vector was running for a minute then locked up while I was playing another synth. Still a great session! Love the Vector.

Last edited by nickb808; 02-09-2019 at 06:42 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2019, 10:47 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,458
Default

Quote:
Originally Posted by nickb808 View Post
I got my Vector today and it's a lot of fun. ran into two crashes (as well as the known gate bugs) while putting it thru it's paces today:

1) "POSTROLL queue errP" message in both screens. i believe this was while i was playing w/ some midi going to a korg monologue.
That can happen on stop w/ external sync, though it should be rare. I should have that sorted in the next week or two. It's not a 'blocking' error, so shouldn't affect behavior otherwise.

Quote:
Originally Posted by nickb808 View Post
2) "FHIncrementParam_Invalid." Not sure what I did to cause this one, but i had to reboot the Vector to get it back into a running state.
Interesting -- I think someone got that to happen w/ a Preset change, I'll look into it in the next couple days.

Quote:
Originally Posted by nickb808 View Post
I also noticed a lot of instances where the gate outputs would stop working until i restarted the transport (clock/run/reset). if it's helpful info, i'm 100% using it when externally slaved from the run/clock/reset inputs.
This is an error in the legato note tracking algorithm, I'll be tweaking it shortly.

Quote:
Originally Posted by nickb808 View Post
edit one more yesterday:
3) "SCH_Error" was the error message. At this point, the Vector was running for a minute then locked up while I was playing another synth. Still a great session! Love the Vector.
Question: Were you using a MIDI keyboard connected to the Vector?

Thanks!
Jim
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2019, 04:53 PM
nickb808 nickb808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
Default

thanks Jim! yes, i was sequencing a midi synth when that SCH_Error occurred.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.