Numerology Store    Download  Video    Forum

Go Back -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > Bug Alerts & Reporting

Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2009, 06:34 PM
jim jim is offline
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,307
Default Patchbay Setup and "offline" MIDI Devices

There is a bug in the Patchbay Setup dialog. If you manually set a MIDI port as "offline", you will get erroneous behavior: The midi port will reappear when you restart Numerology and can result in duplicate entries. This dialog is due for a rewrite, so I'm going to leave this one alone until then.

Reply With Quote
Old 12-25-2009, 11:13 PM
kodama kodama is offline
Senior Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 115

Cool. I need to set N2's only active inputs to my BCR and Live, so I'm guessing that this update will cinch this.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.