Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Five12 > Five12 News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-16-2016, 11:50 AM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,243
Default Numerology 4.2 Build 169

http://files.five12.com/NumerologySE-4.2-Build169.dmg
http://files.five12.com/NumerologyPro-4.2-Build169.dmg


Numerology 4.2 Build 169

- VST : Fixed an issue w/ the UI not loading properly.
- AU/AUMX : Fixed a crash when running in Mainstage.
- APP: Tweaked AU hosting to not render the AU when loading presets
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2016, 01:05 PM
djb djb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 3
Default

Greetings. I'm moving our email conversation here so others can see it. Build 169 fixed the issue of the VST not loading the saved settings upon re-opening, although it throws up error code 2003. I keep getting that error code, but the settings are being loaded.

I still have the issue with the options on the N4 controller setup page intermittently not accurately reflecting the settings in Live's preferences--which causes my Push to be unavailable to N4 as a controller. Quitting and restarting Live fixes it, although sometimes it takes a few tries.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2016, 04:30 PM
KaOsphere KaOsphere is offline
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Belus
Posts: 37
Default

Thanks Jim !
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2016, 01:22 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,243
Default

Quote:
Originally Posted by djb View Post
Greetings. I'm moving our email conversation here so others can see it. Build 169 fixed the issue of the VST not loading the saved settings upon re-opening, although it throws up error code 2003. I keep getting that error code, but the settings are being loaded.
When you get a chance, email me a copy of that project...

Quote:
Originally Posted by djb View Post
I still have the issue with the options on the N4 controller setup page intermittently not accurately reflecting the settings in Live's preferences--which causes my Push to be unavailable to N4 as a controller. Quitting and restarting Live fixes it, although sometimes it takes a few tries.
Can you tell me more about what (if anything) you're changing in Live's prefs? -- and/or if you're re-connecting the Push itself...

Thanks!
Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.